Söker du jobb som snickare i södra Stockholm?

Vi är en måleri- & byggentreprenad från Haninge, Vendelsö, som hjälper privatkunder, större företag och bostadsföreningar med nybyggnation och renovering i södra Stockholm. 

Vi söker nu snickare / träarbetare för tillsvidareanställning & heltid som vill arbeta tillsammans med våra yrkesmålare. Lämna ett meddelande i kontaktformuläret eller mejla oss på: malerifirma@fasadmålning.com

Vad du kommer arbeta med

Du kommer arbeta tillsammans med våra målare i anslutning till ombyggnationer och renoveringar av bl.a. fasader, byggnader eller altaner.  Det är även meriterande om du har erfarenhet inom uppsättning av byggställningar då majoriteten av våra arbeten gäller fasader. 

Vem är du

  • Erfarenhet som snickare eller motsvarande utbildning 
  • Har bra samarbetsförmåga
  • Kan ta eget ansvar
  • Kan arbeta väl socialt mot kund
  • Har B-körkort

Vilka är vi

Vi är professionellt måleriföretag som specialiserat sig på fasad och ombyggnation i södra Stockholm. Företaget är är medlem i branschorganisationen Måleriföretagen i Sverige och ser till att alla våra hantverkare är uppdaterade inom de senaste i branschen. 

Aktiva i hela södra Stockholm

Vi är en lokal målare och har en måleriverkstad i Vendelsö intill Mårtensberg & Söderby. Därför ser vi gärna att du kan områden så som Nynäshamn, Södertörn, Västerhaninge, Huddinge, Flemingsberg, Södertälje och Jordbro i Stockholm. 

Lämna CV eller meddelande 

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *