Våtrumsmålning till fastigetsägare i Haninge kommun med omnejd

Har ni en tvättstuga eller ett äldre badrum i fastigheten som är i behov av att renoveras? Vi är ett bygg- och måleriföretag som specialiserat sig på våtrumsmålningar- och renoveringar till privatkunder, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i södra Stockholm med omnejd.

Hör gärna av er till oss så kan vi samarbeta i framtiden! Lämna ett meddelande i kontaktformuläret eller mejla oss på: malerifirma@fasadmålning.com

Våra renoveringar

  • Totalrenovering badrum
  • Renovering av tvättstuga
  • Kakel- & plattsättning
  • Målning med Alcrofärg och Jotunfärg
  • Våtrumsmålning
  • Service-jobb

Trygga våtrumslösningar

Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande färg-leverantörerna för långsiktiga kundlösningar. Vi är även auktoriserade inom Måleribranschens våtrumskontroll med syftet att leverera högkvalitativa våtrumslösningar. Företaget innehar givetvis erforderliga ansvars- och trygghetsförsäkringar.

Fördelen för dig som kund är att du får trygghetsgaranti på år på utförda arbeten samt opartisk bedömning.

Använd ROT-Avdraget vid badrumsrenovering

Som privatperson eller hyresgäst kan du nyttja ROT-Avdraget vid badrumsrenoveringar i ditt hus eller bostadsrätt vilket drar ned kostnaderna på up till 30%.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa måleri och inredningsprojekt! Vi hjälper privatpersoner och företag i Stockholms Innerstad, Södra Stockholm, Haninge kommun samt Nacka & Saltsjöbaden. 

Kontakta målare i Haninge

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *