Måleriföretag i Stockholm

Vi är ett väletablerat Måleriföretag som utför alla vanligt förekommande målnings-arbeten vid nyproduktion, ombyggnader och service-jobb. Vi hjälper privatpersoner och företag i Stockholms Innerstad, Södra Stockholm, samt Nacka & Saltsjöbaden. 

Hör gärna av er till oss så kan vi samarbeta i framtiden! Lämna ett meddelande i kontaktformuläret eller mejla oss på: malerifirma@fasadmålning.com

Kvalitetsmålning

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och genom rekommendation. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Vanliga Måleri & Inredningsarbeten:

 1. Renovera Träpanel
 2. Lägenhetsrenovering
 3. Fasadrenovering
 4. Fönsterrenovering
 5. Snickeri
 6. Golvbyten
 7. Husmålning
 8. Trapphusmålning
 9. Våtrumsmålning
 10. Fastighetsservice
 11. Tapetsering

Serviceinriktade

Vi är medlem i branschorganisationen Måleriföretagen i Sverige och följer branschens riktlinjer för miljö, teknik och säkerhet. Fördelen för dig som kund är att du får trygghetsgaranti på år på utförda arbeten samt opartisk bedömning.

Vi har genom åren samlat på oss goda kontakter inom byggbranschen, och samarbetar med andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som snickare, elektriker, vvs m.m.

Ordning och reda

Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande färg-leverantörerna för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga ansvars- och trygghetsförsäkringar. Vi har god ekonomi med AAA-rating, samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. 

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa måleri och inredningsprojekt!

Kontakta målare i Haninge

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *