Husmålning till villaägare i Haninge kommun med omnejd

Har ni gått i tankar att renovera fasaden och måla om villan? Vi är ett väletablerat måleriföretag som hjälper privatmarknaden, villaägare och företag med ombyggnationer och vid nyproduktion av fastigheter. Vi hjälper våra kunderr ända från Stockholms innerstad, Södra Stockholm, samt Haninge kommun, Nacka & Saltsjöbaden. 

Våra projektledare är alltid måna om att ge råd och hjälp så lämna gärna ett meddelande i kontaktformuläret eller mejla oss på: malerifirma@fasadmålning.com

Våra måleritjänster

Varför välja oss för renovering av villan

Vi är erkända bland våra kunder och samarbetskollegor för vår kundservice där vi arbetar efter att sätta era önskemål och idéer högst på listan. Vi är också ett miljömedvetet företag som arbetar endast med miljövänliga produkter och ser till att allt som kan återvinnas blir återvunnet. 

Vi lämnar kvalitetsgaranti på upp till 15 år

Då vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige betyder det att vi kan lämna våra kunder en nöjd kund garanti på våra tjänster på upp till 15 år. Företaget jobbar idag med återkommande kunder och genom rekommendation samt innehar företagsförsäkringar. 

Ommålade fasader över södra Stockholm

Vi är en lokal målare och har en måleriverkstad i Vendelsö intill Mårtensberg & Söderby. Vi har under åren hjälpt kunder ända från Nynäshamn, Södertörn, Västerhaninge, Huddinge, Flemingsberg, Södertälje och Jordbro. 

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa måleri och inredningsprojekt!

Kontakta målare i Haninge

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *