Söker målare till målerientreprenad i Haninge

Letar du jobb som målare? I så fall har ni hamnat på rätt hemsida! Vi är ett väletablerat måleriföretag som utför alla vanligt förekommande målnings-arbeten vid nyproduktion, ombyggnader och service-jobb.

Vi söker nu yrkesmålare för tillsvidareanställning & heltid som vill arbeta med vårt professionella team. Lämna ett meddelande i kontaktformuläret eller mejla oss på: malerifirma@fasadmålning.com

Vem vi söker

  • Yrkesmålare med utbildning eller motsvarade arbetserfarenhet
  • Kan arbeta väl i grupp
  • Kan även arbeta självständigt
  • Har erfarenhet av service då vi utför många service jobb
  • Har B-körkort

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med både invändigt och utvändigt måleri så som; fasad, dörr, fönster, våtrum och trapphusmålning. Det är även meriterande om du har erfarenhet inom plattsättning och tapetsering. 

Vad får ni ut av att arbeta med oss

Vi är seriöst och professionellt företag som är medlemmar i branschorganisationen Måleriföretagen i Sverige och följer branschens riktlinjer för miljö, teknik och säkerhet. Detta betyder du får möjlighet av växa och lära dig mer inom din karriär. 

Aktiva i hela södra Stockholm

Vi är en lokal målare och har en måleriverkstad i Vendelsö intill Mårtensberg & Söderby. Därför ser vi gärna att du kan områden så som Nynäshamn, Södertörn, Västerhaninge, Huddinge, Flemingsberg, Södertälje och Jordbro i Stockholm. 

Lämna CV eller meddelande 

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *