Tapetsering till fastighetsägare i Haninge kommun

Har ni behov av att tapetsera om hemma? Vi är ett heltäckande måleriföretag som utför tapetsering vid nyproduktion, ombyggnation och service-jobb. Vi hjälper privatpersoner och företag i Stockholms Innerstad, Södra Stockholm, samt Nacka & Saltsjöbaden. 

Hör gärna av er till oss så kan vi samarbeta i framtiden! Lämna ett meddelande i kontaktformuläret eller mejla oss på: malerifirma@fasadmålning.com

Våra tjänster

  • Tapetsering & Inredning
  • Service-jobb
  • Mindre snickeriarbeten

Hur går det till när ni anställer oss

Vi brukar antingen låta kund besöka oss eller kommer vi förbi er och visar olika alternativ på tapetsering. När tapet blivit bestämt kommer våra hantverkare förbi och börjar riva gammal grundfärg eller tapet och ser till att allt är torrt samt att det är jämnt. Efter detta kan sätta igång att spackla slipa och förlimma väggarna för att sist sätta upp tapeten. 

Miljö och kvalitet

Vi är medlemmar i branschorganisationen Måleriföretagen i Sverige och följer branschens riktlinjer för miljö, teknik och säkerhet. Därav använder vi alltid material och färg som är miljövänliga men samtidigt håller högsta kvalitet. 

Fördelen för dig som kund är att du får trygghetsgaranti på år på utförda arbeten samt opartisk bedömning.

Använd ROT-Avdraget vid tapetsering

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget vid tapetsering och om-målning i ditt hus eller bostadsrätt. Vi fixar alla papper så du slipper tänka på det. 

Trygghetsgaranti på utförda arbeten

Fördelen för dig som kund att välja oss är att du får trygghetsgaranti på år på utförda arbeten samt opartisk bedömning.

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa måleri och inredningsprojekt!

Kontakta målare i Haninge

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *