Fasadrenoveringar till fastighetsägare i Haninge kommun med omnejd

Är det dags att renovera fasaden? Vi är en väletablerat måleri-entreprenad som utför alla vanligt förekommande målnings-arbeten vid nyproduktion, ombyggnader och service-jobb av fasader & fastigheter i södra Stockholm med omnejd. Vi hjälper både större byggföretag, fastighetsägare & privatpersoner ända från Nynäshamn, Södertörn, Västerhaninge, Huddinge, Flemingsberg, Södertälje och Jordbro.

Hör gärna av er till oss så kan vi samarbeta i framtiden! Lämna ett meddelande i kontaktformuläret eller mejla oss på: malerifirma@fasadmålning.com

Våra fasadtjänster

  • Totalrenovering fasad
  • Sandblästring
  • Fasadputsning
  • Uthyrning av byggnadsställningar
  • Ommålning Fasad (läs mer här)
  • Balkongrenovering
  • Takrenovering
  • Fönsterbyten

Hur går det till när ni väljer oss?

När ni väljer att samarbeta med oss kan ni känna er trygga att ni har valt en byggpartner som arbetar med högsta kvalitet. Men innan arbetet påbörjar är det viktigt att ni bestämmer vilken fasadtyp och vilket material ni vill ha. Vi hjälper givetvis till med detta och kommer förbi på en kostnadsfri besiktning. 

Fasadputsningar av högsta kvalitet

Fasaden är den delen av fastigheten som utsätts för mest väder och rusk och därför krävs det att den hålls i många år. Därför måste man välja rätt putsmaterial och är det något vi kan så är det puts. Bland utvalen vi rekommenderar finns silicon, silikat, akrylat och vi tar fram bäst alternativet för er.

Vi renoverar även tegelfasader

Tegel är en av de äldsta, men även bland det starkaste som håller i många år och som är bra för naturen. Sist är de även en av de vackraste, så om ni är intresserade av en renovering av er tegelfasad så hör gärna av er. 

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa måleri och inredningsprojekt!

Kontakta målare i Haninge

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *