Trapphusmålning till BRF:er i södra Stockholm med omnejd

Är ni en bostadsrättsförening eller fastighetsskötare som har ett trapphus som är i behov av restaurering eller upplyftning? Våra målare och snickare vi har många års erfarenhet av renoveringar och fastighetsservice samt ombyggnader i södra Stockholm. Vi hjälper privatpersoner och företag i Stockholms Innerstad, Södra Stockholm, samt Nacka & Saltsjöbaden. 

Hör gärna av er till oss så kan vi samarbeta i framtiden! Lämna ett meddelande i kontaktformuläret eller mejla oss på: malerifirma@fasadmålning.com

Skapa trivsel i trapphuset med kvalitetsmålning

Det finns många fördelar att hålla trapphuset i topp skick men den vi mest hör bland våra kunder är att trivseln ökas i det allmänna utrymmet där alla föreningsmedlemmar och hyresgäster samlas dagligen iväg och till jobbet och dagis. Det är även ekonomiskt upplyftande då trapphuset och dörr är det första en mäklare eller köpare av en lägenhet möts av. 

Hur går det till när ni anställer oss

Vi kommer förbi på ett kostnadsfritt besök och undersöker dörr, trapphus, gård och fönster för att sedan sammanställa allt och se hur vi kan hjälpa er. Efter vi diskuterat sätter vi igång och påbörjar rivning eller skrapning för att sedan måla upp all grundfärg. Det är även i samma process vi monterar ner fönster eller dörrar om de behövs ta till verkstaden och renoveras. Sedan fortsätter arbetet i ungefär 1 vecka tills hela trapphuset är som nytt!

Vi renoverar även fasader

Visste ni att vi även utför fasadrenovering vid både mindre och större fastighetsprojekt? Detta gäller bl.a. både puts och tegelfasader. Vill ni veta mer läs gärna här. 

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa måleri och inredningsprojekt! Vi har under åren hjälpt kunder ända från Nynäshamn, Södertörn, Västerhaninge, Huddinge, Flemingsberg, Södertälje och Jordbro i Stockholm. 

Kontakta yrkesmålare i Haninge

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *