Renoveringar av träpaneler till villaägare i södra Stockholm

Behöver ni renovera er villa, sommarstuga, förråd eller ert attefallshus? Vi är experter på allt inom finsnickeri och måleri till privatkunder och fastighetsägare med alla slags byggnationer och renoveringar i Stockholms Innerstad, Södra Stockholm, samt Nacka & Saltsjöbaden. 

Hör gärna av er till oss så kan vi samarbeta i framtiden! Lämna ett meddelande i kontaktformuläret eller mejla oss på: malerifirma@fasadmålning.com

Vi renoverar

  • Villor
  • Hus
  • Attefallshus
  • Lösvirkeshus

Varför välja trä som material?

Trä är ett klassiskt miljövänligt material som vi svenskar hållit kärt i många år. Det är det vanligaste fasadmaterialet och kan nästan användas till vad som helst samt även väldigt beskyddande mot väder och rusk. Men den absoluta fördelen är att det kan bytas ut och renoveras hur ni än vill det. 

Vi förverkligar era drömmar

Våra hantverkare kommer gärna förbi och samtalar med er över era ideér och önskemål. Vi har även inom företaget en arkitekt som specialiserat sig på att rita upp hus och andra fastigheter.

Hur går renoveringen till

Vi kommer förbi på en kostnadsfri besiktning och pratar om material och kostnader. Sedan börjar vi med att renovera träpanelen och sedan grundmålning för att sist färglägga den utvändiga panelen.  

Använd ROT-Avdraget vid renovering av panel

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Detta gäller även träpaneler. 

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa måleri och inredningsprojekt!

Kontakta våra projektledare i Haninge

Namn *

Telefon *

Email *

Fastighetsadress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *